24-03-12

Hoe maak ik de perfecte reclame folders?

Hoe maak ik de perfecte reclame folders?

De perfecte reclamefolders zijn heel makkelijk zelf te maken. Natuurlijk zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden en een paar dingen die je absoluut niet moet doen. Daarom zijn wij er, om je te helpen met DE perfecte reclame folders. 

Allereerst: Waar heb je reclame folders voor nodig? Brainstorm en maak een lijstje met zaken die belangrijk zijn. Welke informatie MOET erin staan, welke informatie KAN erin staan? Wil je reclame folders voor veel informatie of wil je reclame folders waarmee je aandacht wekt? Wil je simpele reclame folders of wil je reclame folders met foto’s en plaatjes? Wil je veel kleuren gebruiken in je reclame folders of wil je je reclame folders graag rustig houden?

Zelf reclame folders maken

In Word kan je prima zelf reclame folders maken. Je kan er ook voor kiezen om een standaard ontwerp programma van het internet te halen. Deze zijn vaak gratis en hebben vaak al een opzet voor je klaar staan. Je hoeft alleen nog tekst in te voeren en eventueel foto’s en plaatjes toe te voegen. Hoe makkelijk wil je het maken? 
Denk goed na over de indeling van je reclame folders. Reclame folders worden vaak gevouwen, vergeet daarom vooral de achterkant niet. Bovendien worden reclame folders vaak weg gegooid als de voorkant niet leuk genoeg is. Maak mensen daarom nieuwsgierig met je voorkant. Geef een korte, duidelijke omschrijving van de inhoud en zet alleen de broodnodige informatie op de voorkant van je reclame folders om het overzicht niet te missen.

Kortom, een flyer drukken hoeft niet duur te zijn. Meer weten over shirts bedrukken?