02-12-11

Bremshey

Als u een fitnessapparaat wilt aanschaffen, laat u uzelf eerst goed informeren. U vraagt naar de eigenschappen van het apparaat en uiteraard de prijsklasse speelt een belangrijke rol. Het is goed voor te stellen dat u door het grote aanbod van fitnessmerken moeite hebt met een geschikt apparaat kiezen. Niet alle fitnessmerken hebben hetzelfde aanbod en niet alle apparaten hebben dezelfde eigenschappen. Het belangrijkste is dat het apparaat aan uw wensen moet kunnen voldoen.
In dit artikel lichten wij het fitnessmerk Bremshey uit.

Bremshey

Bremshey komt uit Duitsland en het merk bestaat ondertussen al bijna 40 jaar.
De naam Bremshey staat garant voor een zeer goede kwaliteit. Bremshey fitnessapparaten zijn alleen te krijgen bij specialisten en daarom kunt u er ook vanuit gaan dat u een goed advies krijgt en naar huis gaat met het apparaat dat voor u het beste geschikt is.
Bremshey bevat fitnessapparatuur voor alle leeftijden, het hele gezin kan er gebruik van maken en dit is voordelig. Daarnaast zijn de Bremshey fitnessapparaten goed voor het milieu. Ze zijn in staat om zelf stroom op te wekken waardoor je geen stopcontact meer hoeft te gebruiken.

Aanbod

Bremshey heeft een zeer breed aanbod in verschillende fitnessapparatuur. U kunt onder andere kiezen uit:

 • Crosstrainers
 • Looptrainers
 • Hometrainers
 • Ligfietsen
 • Roeitrainers
 • Sprinter racefiets
 • Vibratie fitness

Onder vibratie fitness verstaan we het in trilling brengen van het lichaam met een zeer hoge frequentie. Dit is erg goed voor de spieren omdat het rek-reflex van de spier wordt aangesproken. Tijdens zo’n training span je voor bijna 100% je spieren ongemerkt aan.

Eigenschappen

Alle apparatuur van Bremshey is van goede kwaliteit. Zoals hierboven al vermeld, zijn ze in staat om hun eigen stroom op te wekken. U kunt het apparaat dus neerzetten waar dat u maar wilt. Alle apparaten hebben het kenmerkende uiterlijk van Bremshey. Ze zijn zwart – wit met oranje accenten en bovendien zeer makkelijk in gebruik. U hoeft uzelf niet eerst te verdiepen in allerlei lastige technologieen, u kunt het apparaat neer zetten en gelijk beginnen met de training.
Welk apparaat het beste bij u best, hangt geheel af van uw wensen. Laat u goed informeren in de winkel en schroom niet om een heleboel kritische vragen te stellen.

Kiezen van het juiste apparaat

Het kiezen van het juiste apparaat is niet gemakkelijk. We proberen de eisen en het juiste apparaat erbij op een rijtje te zetten:
Wilt u vooral calorieen verbranden, kies dan voor de looptrainer. De looptrainer is de meest natuurlijke manier van trainen.
Wilt u graag de spieren in uw hele lichaam trainen, dan kunt u het beste kiezen voor de roeitrainer of de crosstrainer. Met deze apparaten traint u niet alleen de onderlijfspieren, zoals u dat vooral doet bij de looptrainer, maar ook de bovenlijf spieren. Met als resultaat dat uw lichaam er beter uit gaat zien.
Onthoudt wel dat roeien op de roeitrainer heel intensief is, een crosstrainer is wat veelzijdiger en minder intensief, maar daar staat tegenover dat een roeitrainer minder plaats in beslag neemt.
Houdt u van fietsen, dan kiest u voor de hometrainer. Met de hometrainer traint u vooral uw onderlijf spieren.

inbraakbeveiliging

Inbraak beveiliging


In Nederland is ongeveer een op de vijf mensen slachtoffer van inbraak of een poging daartoe. Het blijkt dat de omwonende panden van het huis waar is ingebroken drie keer zoveel kans hebben dat er ook wordt ingebroken. Het is zaak om uw huis en eigendommen zo goed mogelijk te beschermen hier tegen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Gevolgen van inbraak

Het blijkt dat inbraak naast materiële schade vaak ook vaak psychische schade zorgt. Het kan voor mensen heel beangstigend zijn dat er andere mensen in hun woning hebben rondgelopen, terwijl ze hiervan niet op de hoogte waren. Mensen voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het is van belang niet te licht te denken over de impact. Er zijn mogelijkheden om hulp te krijgen bij het verwerken van een inbraak, zoals slachtofferhulp.

Huisdieren ter preventie van inbraak

Er zijn woningen waar je een bordje bij de deur ziet hangen met: ‘Pas op voor de hond’. Als plaatje zie je dan bijvoorbeeld een grommende buldog. Toch is gebleken dat dit geen goede vorm is van inbraakpreventie. Het schrikt inbrekers niet af. De meeste honden begroeten de inbrekers al kwispelend. Als dit niet het geval is kan het zijn dat in de inbrekers een worst meenemen gedrenkt in een verdovend middel. De hond eet de worst en de inbreker kan rustig zijn werk doen.

Wat kan je zelf doen om inbraak te voorkomen
Er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen om de kans op inbraak zoveel mogelijk te verkleinen.

 • hang geen touwtjes uit de brievenbus
 • plak geen briefjes op de deur/ raam dat je even niet aanwezig bent. *laat geen ramen openstaan
 • laat geen spullen staan waarop geklommen kan worden, zoals ladders. *zorg dat de woning er bewoonbaar uitziet als je langere tijd weg bent. Laat bijvoorbeeld wat speelgoed liggen rondom de woning. Laat in de avond licht branden *spreek geen voicemail/antwoordapparaat in dat je langere tijd van huis weg bent *zet waardevolle spullen niet in het zicht
 • zorg dat de heg/struiken om uw tuin niet te lang zijn. Een inbreker is onzichtbaar op het moment dat hij de heg voorbij is en kan rustig zijn werk doen
 • laat regelmatig de brievenbus legen. Een volle brievenbus trekt inbrekers aan, omdat dat een signaal is dat u langere tijd van huis weg bent.

Alarminstallatie

Verder kan er natuurlijk gedacht worden aan het instaleren van een alarminstallatie in huis. Het principe is veelal hetzelfde. Als er deuren of ramen worden geopend en het alarm is middels een code ingeschakeld, gaat het alarm af. Deze moet je vervolgens met een code ook weer uitzetten. Natuurlijk heeft de inbreker deze code niet. De meeste alarmsystemen zijn aangesloten op een particuliere alarm centrale( PAC). De centrale kan vervolgens de persoon met wie dit is afgesproken alarmeren. Ter plaatste wordt het pand ook bezocht. Het is natuurlijk belangrijk dat er een zo kort mogelijke tijd tussen alarm en alarmopvolging zit. Dan is de kans het grootst dat de inbreker gepakt kan worden.
Er bestaat ook een zogenaamd stil alarm. Dit bekent dat er op de plaats zelf niks wordt gehoord, maar er wel een bericht binnenkomt bij de meldkamer. Tegenwoordig geven veel verzekeringsmaatschappijen een korting op de premie wanneer je een goedgekeurde alarminstallatie geplaatst hebt. Hierdoor wordt het voor mensen meer aantrekkelijk gemaakt om de toch vaak dure alarminstallaties aan te schaffen.

13:16 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: beveiliging, alarminstallatie |  Facebook |