05-08-11

Goed slapen onder een Texeler dekbed

Kent u een Texeler dekbed? Hieronder leest u de voordelen van een echte Texeler dekbedden

De ervaring leert dat u voor lekker en comfortabel slapen heel goed een Nederlands product kunt gebruiken, het zuivere Texelse schapenwol. Wol is van nature goed isolerend en houdt de dieren in extreme kou goed warm. Daarom is schapenwol bij uitstek een ideaal product om uw dekens mee te vullen. Texelse wol heeft tevens nog het voordeel dat het continu aan de zilte lucht is blootgesteld. Daarmee is de wol zeer “veer” krachtig en van hoge kwaliteit. De wollen Texeler dekbed gaat jaren mee en geeft u gegarandeerd een comfortabele nachtrust het gehele jaar door. Wij willen dat u een goede nachtrust heeft, waarbij u comfortabel en lekker slaapt. Wilt u ons advies hierover inwinnen, neem dan contact op via www.slaaptrends.nl.

Temperatuur en comfort

Elk Texeler dekbed komt in verschillende diktes en formaten voor. Daarmee kunt u verzekerd zijn dat wij uw warmte profile kunnen garanderen. Daarbij is het eveneens afhankelijk van wat de zwaarte klasse moet zijn dat goed bij u past. Wij hebben het in voorraad! Onze expertise is vooruitstrevend aangezien wij gedurende lange tijd positieve ervaringen hebben met het Texelse dekbed. Het Texeler dekbed biedt door het gehele jaar voldoende comfort en warmte. U kunt daartoe onze tweedelige vier seizoenen dekbed optimaal gebruiken. Dit dekbed maakt gebruik van de optimale zuivere scheerwol afkomstig van Texel en de combinatie van verschillende diktes waarmee het vier seizoenen dekbed het gehele jaar te gebruiken valt.

Goede nachtrust


Onze producten die wij aanbieden verzekeren een goede comfortabele nachtrust. Onze kennis en knowhow maakt ons de vooruitstrevende bed en dekbed leverancier van Nederland. Zondermeer vinden wij het belangrijk dat wij natuur producten van eigen bodem aanbieden, zodat u weet dat u zondermeer lekker kunt slapen bij het gebruik van het Texeler dekbed. Bovendien weet u dat onze dieren vriendelijk worden behandeld en de dieren worden als het ware bio geteeld. De dieren worden verwend zodat u gerust kunt genieten van een top product! Ons beleid is erop gestoeld dat de dieren goed worden behandeld, zodat goede wolkwaliteit kan worden geoogst. Daarmee is de kwaliteit van de Texelse wol uitmuntend en kunt u genieten van alle positieve voordelen van deze Texelse wol. Onze dekbedden met Texelse wol geven gegarandeerd relaxedheid, warmte en het is een lichaam omvattende warme deken. Naast het Texeler dekbed kunt u tevens genieten van de Texeler wol gevulde kussens, futons en onderdekens gemaakt van de Texeler wol.

Texeler dekbed als vier seizoenen dekbed

De Texeler wol is uitermate geschikt om te gebruiken in tweedelige dekbedden waarmee u het gehele jaar doorkomt. De Texeler wol is zeer geschikt daarvoor, omdat de wol compact is en goed isolerend. De samen voegbare dekens bieden tijdens de wintermaanden comfortabele knusse warmte waarmee u heerlijk kunt slapen. Tijdens het voor- en najaar gebruikt u echter de ene enkele dikke deken en in de zomer de andere dunnere deken. Met dit principe komt u het gehele jaar comfortabel en warm door. Onze specialisten kunnen u hierbij alle ins-and-outs vertellen, de nieuwste ontwikkelingen vertellen en uitleggen op welke manier u uw slaap genot kunt optimaliseren door de juiste materialen te combineren en wat u kunt doen om het slaap klimaat te optimaliseren.

Texeler dekbed advies

Om er verzekerd van te zijn dat u het passende product hebt om het gehele jaar lekker te slapen, kunt u bij ons terecht. Ons gespecialiseerde team in dekbed advies kunt u altijd bereiken omtrent passende informatie en nuttige adviezen omtrent de laatste slaap trends. Wij weten raad en kunnen u altijd verder helpen. Heeft u dus vragen dan kunt u ons per ommegaande benaderen. Wij staan voor u klaar!

11:44 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: texeler dekbed, texeler dekbedden |  Facebook |