23-03-11

Partneralimentatie

Soms vraag ik mij af waarom ik partneralimentatie betaal. Hebt u dat ook wel eens?

Uiteraard weet ik dat enkele jaren geleden afspraken zijn gemaakt over de te betalen partneralimentatie. Destijds verdiende ik een hoger inkomen dan mijn partner. Ondertussen heeft zij En een nieuwe baan En een nieuwe vriend.

De nieuwe baan geeft slechts een iets hoger salaris. Die nieuwe vriend is chirurg en verdient erg veel geld per jaar. Nu hoor ik dat ze graag willen samen wonen. Helaas zegt mijn vrouw dat ze niet gaat samenwonen, omdat ik dan geen partneralimentatie meer hoef te betalen. Samen verdienen zij namelijk erg veel geld. Zucht.

Kan ik dat juridisch aanvechten? Ik woon in Utrecht.
Heb ik een jurist nodig? Of een advocaat in Utrecht? Welke advocaat Utrecht kan mij daarmee helpen?

 

14:51 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-11

Bergstein laarsjes kopen

Nu ik met pensioen ben, heb ik meer tijd voor mijn kleinkinderen. Recentelijk ging ik met mijn dochter opzoek naar leuke kinderlaarzen.  Ik heb gekozen voor bergstein laarzen. Waarom? Dat lees je hieronder!

Online kinder kleding: bergstein laarsjes

Bergstein is een merk wat vele verschillende soorten kinderlaarzen verkoopt. De laarzen zien er stoer uit en sterk. Laarzen die wel tegen een stootje kunnen dus.

De meeste laarzen hebben een mooie stoere ronde neus en de onderkant en neus hebben meestal een andere kleur dan de rest van de laars.

Om de laarzen er leuk uit te laten zien, zijn de laarzen in allerlei leuke en felle kleuren te bestellen. Niet alleen heel erg leuk en hip, maar op deze manier kun je ook nog eens gemakkelijk je kind in een menigte of in een bebosd gebied vinden!

Bergstein laarzen, zowel voor jongens als meisjes

Bergstein kinderlaarzen zijn laarzen die voor elk kind geschikt zijn. Zowel voor de jongere als de wat oudere kinderen en voor jongens tot meiden. Voor meisjes zijn er bijvoorbeeld ook speciaal laarsjes gemaakt, waarbij er aan de bovenkant van de laarsjes wol boven uit komt.

Bergstein laarzen, laarzen die overal tegen kunnen

Bergstein laarsjes zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens van hele goede kwaliteit. Met bergstein laarsjes zal je kind geen last krijgen van natte voeten als ze in de blubber lopen te spelen. Bovendien gaan de lang mee, dus na 2 keer spelen zijn ze niet al versleten of is de leuke kleur er af gelopen.

Online kopen Bergstein laarsjes

Wat is er nu makkelijker dan de laarzen voor je kinderen online te bestellen? Geen gedoe met 3 kleine kinderen die je mee moet zeulen naar een kledingwinkel. Nee, in plaats daarvan kun je nu lekker rustig vanuit je stoel met de laptop op schoot, laarzen voor al je kinderen bestellen. Gemakkelijk en ook nog eens snel bezorgd. Bestel je vandaag, dan worden de laarzen bijna altijd binnen 2 werkdagen bezorgd.

Andere merken kinderkleding

Andere leuke merken zijn:

02-03-11

Belasting lijfrente

Ik wil uitzoeken hoeveel Belasting ik betaal over mijn ontvangen lijfrente.

 

Edit: Een verkregen antwoord van Alfonds:

U berekent hoeveel 3 % is van de som die u als koopsom gestort heeft voor de lijfrente. Op dat bedrag zal u via uw belastingsaangifte 15% RV dienen te betalen.

 

Tevens kreeg ik de tip voor het volgende artikel over belastingen en aangiftes: belastingaangifte. Hierin staat meer over belastingaangiftes in het algemeen, het nut van een belastingadviseur en zaken als voorlopige teruggaaf, etc. Erg interessant artikel!

18:02 Gepost door Jan Modaal in koopsompolis | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |