22-01-11

Kleurlenzen bestellen

Kleurlenzen kopen

Je hebt net als ik de knoop doorgehakt. Jij vindt het leuk om kleurlenzen te dragen. Er is een verschil of je kleurlenzen dagelijks wilt gaan dragen, of af en toe.

Ieder mens is uniek en ieder oog is anders. Als jij kleurlenzen wilt bestellen die je regelmatig gaat dragen, dan kan je het beste naar een opticien gaan. Een opticien kan meten of jouw ogen geschikt zijn voor kleurlenzen en zo ja: Welke kleurlenzen kan je dan gebruiken?

Als de opticien heeft besloten dat jij kleurlenzen kan dragen, ga je ze samen bestellen. Voordat je ze gaat bestellen, moet je natuurlijke en kleur uitkiezen. Je kan kiezen uit lenzen die geheel je eigen oogkleur bedekken, maar je kan ook kiezen voor kleurlenzen die je eigen kleur accentueren. Als je dit laatste doet, dan lijken de kleurlenzen die jij gaat bestellen natuurlijker, maar het is dan wel van belang om een kleur te kiezen die vrij dicht bij je natuurlijke kleur ligt.

Kleurlenzen bestellen incidenteel gebruik

Als jij kleurlenzen wilt bestellen die je voor incidenteel gebruik zijn, kan je gewoon online kleurlenzen bestellen. Omdat je de lenzen niet regelmatig draagt,wordt er geen schade aan je ogen verricht (let op, tenzij je allergisch bent voor één van de stoffen in lenzen of lenzenvloeistof!!). Deze kleurlenzen kan je gemakkelijke online bestellen. Als je de lenzen wilt bestellen, hou er dan rekening mee dat je er een lenzenhouder en vloeistof bij koopt. Soms krijg je deze ook gratis bij je kleurlenzen.

18:27 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is wel belangrijk dat mensen die wel al lenzen dragen jaarlijks zeker de ogen laten controleren bij een oogarts.

Voor de mensen die af en toe lenzen dragen is het ook geen overbodige luxe. Het zijn tenslotte je ogen.

Ik ben wel van mening dat de kleurlenzen op www.colorlens.nl natuurlijker zijn dan die van de site die wordt aangegeven in dit verhaal

Gepost door: Emma | 15-04-11

Ik heb hele donkere ogen en toen ik opzoek ging naar kleurlenzen kwam ik een goed artikel tegen die precies aangeeft welke kleurlenzen het beste bij je kleur ogen passen
http://www.lenzen-vergelijken.nl/blauwe-ogen-met-kleurlenzen.html

Gepost door: Yoni | 28-09-14

De commentaren zijn gesloten.