22-07-10

Geld lenen Citybank

Lenen bij de Citibank

De Citibank is een Belgische bank waar u terecht kunt voor een aantal financiele producten. Een van deze financiele producten is de lening. Wanneer u op zoek bent naar een lening dan kunt u hiervoor dus terecht bij de Citibank in Belgie. Lenen kan een nuttige oplossing zijn wanneer u tijdelijk wat minder heeft om te besteden of wanneer de rekeningen zich opstapelen en u niet in staat bent om deze te betalen. Maar ook wanneer u een grote aanschaf wilt gaan doen kunt u natuurlijk een lening afsluiten. Bij de Citibank heeft u de keuze uit verschillende soorten van leningen die we hier zullen bespreken.

Lening op afbetaling

Een van de leningen die u kunt afsluiten bij de Citibank is de lening op afbetaling. Met een lening op afbetaling krijgt u direct geld tot uw bschikking dat u vervolgens in een aantal termijnen zal terug betalen inclusief de rente. Het aantal termijnen staat hierbij vaak vast en zal worden besproken tijdens het afsluiten van de lening. Wanneer u een lening op afbetaling wilt afsluiten bij de Citibank in Belgie dan kunt u een persoonlijk gesprek aanvragen bij de bank. Ook kunt u online een aanvraag doen voor een lening op afbetaling waarna de Citibank uw verzoek direct zal behandelen. Zij zullen ook uw kredietwaardigheid checken om te kijken of u een BKR registratie heeft. Als u wilt geld lenen BKR dan zijn er andere leenvoorwaarden van toepassing, of in het ergste geval kan het zo zijn dat u geen lening aangeboden krijgt.

Een lening voor uw woning


Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning dan zult u deze doorgaans financieren met een hypotheek. Ook bij de Citibank in Belgie kunt u terecht voor een lening voor de financiering van uw huis. U heeft bij de Citibank tevens de keuze uit verschillende soorten van terugbetaling. Mocht u een lening voor een woning af willen sluiten dan kunt u samen met een ervaren specialist bepalen welke terugbetalings methode voor u het beste is. Samen wordt hier dan naar gekeken en zo weet u zeker dat u de beste terugbetalings methode zult kiezen.

Een lening voor een auto


Naast het financieren van een woning met een lening wordt ook een auto regelmatig aangeschaft door middel van het afsluiten van een lening. Ook een auto kost doorgaans namelijk een hoop geld wat mensen niet altijd hebben liggen. Een lening is dan een goede oplossing en hiermee kunt u vervolgens de auto aanschaffen. Een lening voor een auto is bij de Citibank in Belgie erg voordelig en bovendien zal de lening helemaal op maat worden afgesloten. Dit betekent dat er wordt geluisterd naar uw wensen en dat op basis hiervan de lening wordt samengesteld.

Een actief budget afsluiten


Tenslotte kunt bij de Citibank in Belgie een actief budget afsluiten. Met een actief budget heeft u altijd geld achter de hand en hiermee kunt u zelf beslissen wanneer u het geld opneemt. U kunt dit geld dus in delen opnemen maar u kunt er ook voor kiezen om het complete budget in een keer op te nemen. U hoeft alleen rente te betalen over het bedrag dat u heeft opgenomen en wanneer u dus niets opneemt betaalt u ook geen rente. De voordelen van een actief budget:

  • opnemen tot maar liefst 19.000 euro
  • geen rente wanneer u niets opneemt
  • vrijheid van opnemen
  • geld altijd beschikbaar
  • Geld beschikbaar voor het afsluiten van een lijfrente.

Prive verplichting

Stel je bent gescheiden. De maandelijkse alimentatie verplichtingen zijn hoogt. De alimentatie hoogte wordt mede bepaald aan de hand van het inkomen. Zodra dat inkomen daalt kan een lening mekkelijk zijn om aan de financiele verplichtingen te voldoen.

15:37 Gepost door Jan Modaal in krediet | Permalink | Commentaren (9) | Tags: geld lenen citybank, geld lenen city bank |  Facebook |

Commentaren

leent u ook geld aan nederlanders die in nederland wonen

Gepost door: paulina bruijn cobelens | 26-01-11

leent u ook geld aan nederlanders die in nederland wonen

Gepost door: paulina bruijn cobelens | 26-01-11

Een opmerking betreffende het Actief Budget van Citibank; dit product is niet meer leverbaar, en de klanten die al zo'n lening hebben krijgen een brief of ze het uitstaande saldo eventjes terug willen betalen!! Weer een knap staaltje van arrogantie van de bank...

Gepost door: Citiklant | 18-03-11

hallo ik heb een vraagje.ik heb werk en zou een lening nodig hebben .doordat mijn grootmoeder mij een huis geschonken heeft moet ik een deel uitbetalen aan mijn nonkel alles via notaris natuurlijk ,maar nu is mijn vraag ik zou nog 3maand op zwarte lijst staan door vergissingen van een verhuis heb ik documenten niet meer in de hand gehad en ben ik op de lijst terecht gekomen waarvan alles wel betaalt is van vorig jaar.het bedrag dat ik nodig heb is veel lager dan de waarde van het huis dat ik gekregen heb .zou dat mogelijk zijn om bij jullie een lening te krijgen.met vriendelijke groeten.en wachtend op een antwood van jullie.

Gepost door: davy | 26-05-11

Ook voor kleinere bedragen kunt u bij deze online dienstverlening prima terecht. Als u bijvoorbeeld een reparatie aan uw auto heeft, die qua prijs wat hoog uitvalt. Dan kunt u altijd terecht voor een kortlopende lening, om deze rekening van de garage te kunnen betalen.

Gepost door: Direct geld lenen | 15-09-12

leent u geld aan nederlanders die in nederland wonen

Gepost door: gina | 02-03-13

Zou ik een lening kunnen krijgen bij jullie ?
Bvd

Gepost door: LZ.Tari | 15-08-13

leent u ook aan Nederlanders die in nederland wonen

Gepost door: jan hendriks | 14-04-14

stel dat je een alleenstaande mama bent met 4kinderen,maar je leeft van een ocmw met een inkomen van 1086euro maandelijks en nog eens 834euro aan kindergeld,maar omdat de alleenstaande mama alles alleen bekostigd maandelijks is er geen optie meer mogelijk om eens op vakantie te gaan,is het mogelijk voor iemand die een inkomen heeft van het ocmw om een lening aan te vragen om eens op vakantie te kunnen gaan?

Gepost door: de haeck anuska | 20-06-14

De commentaren zijn gesloten.