24-03-12

Hoe maak ik de perfecte reclame folders?

Hoe maak ik de perfecte reclame folders?

De perfecte reclamefolders zijn heel makkelijk zelf te maken. Natuurlijk zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden en een paar dingen die je absoluut niet moet doen. Daarom zijn wij er, om je te helpen met DE perfecte reclame folders. 

Allereerst: Waar heb je reclame folders voor nodig? Brainstorm en maak een lijstje met zaken die belangrijk zijn. Welke informatie MOET erin staan, welke informatie KAN erin staan? Wil je reclame folders voor veel informatie of wil je reclame folders waarmee je aandacht wekt? Wil je simpele reclame folders of wil je reclame folders met foto’s en plaatjes? Wil je veel kleuren gebruiken in je reclame folders of wil je je reclame folders graag rustig houden?

Zelf reclame folders maken

In Word kan je prima zelf reclame folders maken. Je kan er ook voor kiezen om een standaard ontwerp programma van het internet te halen. Deze zijn vaak gratis en hebben vaak al een opzet voor je klaar staan. Je hoeft alleen nog tekst in te voeren en eventueel foto’s en plaatjes toe te voegen. Hoe makkelijk wil je het maken? 
Denk goed na over de indeling van je reclame folders. Reclame folders worden vaak gevouwen, vergeet daarom vooral de achterkant niet. Bovendien worden reclame folders vaak weg gegooid als de voorkant niet leuk genoeg is. Maak mensen daarom nieuwsgierig met je voorkant. Geef een korte, duidelijke omschrijving van de inhoud en zet alleen de broodnodige informatie op de voorkant van je reclame folders om het overzicht niet te missen.

Kortom, een flyer drukken hoeft niet duur te zijn. Meer weten over shirts bedrukken?

02-12-11

Bremshey

Als u een fitnessapparaat wilt aanschaffen, laat u uzelf eerst goed informeren. U vraagt naar de eigenschappen van het apparaat en uiteraard de prijsklasse speelt een belangrijke rol. Het is goed voor te stellen dat u door het grote aanbod van fitnessmerken moeite hebt met een geschikt apparaat kiezen. Niet alle fitnessmerken hebben hetzelfde aanbod en niet alle apparaten hebben dezelfde eigenschappen. Het belangrijkste is dat het apparaat aan uw wensen moet kunnen voldoen.
In dit artikel lichten wij het fitnessmerk Bremshey uit.

Bremshey

Bremshey komt uit Duitsland en het merk bestaat ondertussen al bijna 40 jaar.
De naam Bremshey staat garant voor een zeer goede kwaliteit. Bremshey fitnessapparaten zijn alleen te krijgen bij specialisten en daarom kunt u er ook vanuit gaan dat u een goed advies krijgt en naar huis gaat met het apparaat dat voor u het beste geschikt is.
Bremshey bevat fitnessapparatuur voor alle leeftijden, het hele gezin kan er gebruik van maken en dit is voordelig. Daarnaast zijn de Bremshey fitnessapparaten goed voor het milieu. Ze zijn in staat om zelf stroom op te wekken waardoor je geen stopcontact meer hoeft te gebruiken.

Aanbod

Bremshey heeft een zeer breed aanbod in verschillende fitnessapparatuur. U kunt onder andere kiezen uit:

 • Crosstrainers
 • Looptrainers
 • Hometrainers
 • Ligfietsen
 • Roeitrainers
 • Sprinter racefiets
 • Vibratie fitness

Onder vibratie fitness verstaan we het in trilling brengen van het lichaam met een zeer hoge frequentie. Dit is erg goed voor de spieren omdat het rek-reflex van de spier wordt aangesproken. Tijdens zo’n training span je voor bijna 100% je spieren ongemerkt aan.

Eigenschappen

Alle apparatuur van Bremshey is van goede kwaliteit. Zoals hierboven al vermeld, zijn ze in staat om hun eigen stroom op te wekken. U kunt het apparaat dus neerzetten waar dat u maar wilt. Alle apparaten hebben het kenmerkende uiterlijk van Bremshey. Ze zijn zwart – wit met oranje accenten en bovendien zeer makkelijk in gebruik. U hoeft uzelf niet eerst te verdiepen in allerlei lastige technologieen, u kunt het apparaat neer zetten en gelijk beginnen met de training.
Welk apparaat het beste bij u best, hangt geheel af van uw wensen. Laat u goed informeren in de winkel en schroom niet om een heleboel kritische vragen te stellen.

Kiezen van het juiste apparaat

Het kiezen van het juiste apparaat is niet gemakkelijk. We proberen de eisen en het juiste apparaat erbij op een rijtje te zetten:
Wilt u vooral calorieen verbranden, kies dan voor de looptrainer. De looptrainer is de meest natuurlijke manier van trainen.
Wilt u graag de spieren in uw hele lichaam trainen, dan kunt u het beste kiezen voor de roeitrainer of de crosstrainer. Met deze apparaten traint u niet alleen de onderlijfspieren, zoals u dat vooral doet bij de looptrainer, maar ook de bovenlijf spieren. Met als resultaat dat uw lichaam er beter uit gaat zien.
Onthoudt wel dat roeien op de roeitrainer heel intensief is, een crosstrainer is wat veelzijdiger en minder intensief, maar daar staat tegenover dat een roeitrainer minder plaats in beslag neemt.
Houdt u van fietsen, dan kiest u voor de hometrainer. Met de hometrainer traint u vooral uw onderlijf spieren.

inbraakbeveiliging

Inbraak beveiliging


In Nederland is ongeveer een op de vijf mensen slachtoffer van inbraak of een poging daartoe. Het blijkt dat de omwonende panden van het huis waar is ingebroken drie keer zoveel kans hebben dat er ook wordt ingebroken. Het is zaak om uw huis en eigendommen zo goed mogelijk te beschermen hier tegen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Gevolgen van inbraak

Het blijkt dat inbraak naast materiële schade vaak ook vaak psychische schade zorgt. Het kan voor mensen heel beangstigend zijn dat er andere mensen in hun woning hebben rondgelopen, terwijl ze hiervan niet op de hoogte waren. Mensen voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het is van belang niet te licht te denken over de impact. Er zijn mogelijkheden om hulp te krijgen bij het verwerken van een inbraak, zoals slachtofferhulp.

Huisdieren ter preventie van inbraak

Er zijn woningen waar je een bordje bij de deur ziet hangen met: ‘Pas op voor de hond’. Als plaatje zie je dan bijvoorbeeld een grommende buldog. Toch is gebleken dat dit geen goede vorm is van inbraakpreventie. Het schrikt inbrekers niet af. De meeste honden begroeten de inbrekers al kwispelend. Als dit niet het geval is kan het zijn dat in de inbrekers een worst meenemen gedrenkt in een verdovend middel. De hond eet de worst en de inbreker kan rustig zijn werk doen.

Wat kan je zelf doen om inbraak te voorkomen
Er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen om de kans op inbraak zoveel mogelijk te verkleinen.

 • hang geen touwtjes uit de brievenbus
 • plak geen briefjes op de deur/ raam dat je even niet aanwezig bent. *laat geen ramen openstaan
 • laat geen spullen staan waarop geklommen kan worden, zoals ladders. *zorg dat de woning er bewoonbaar uitziet als je langere tijd weg bent. Laat bijvoorbeeld wat speelgoed liggen rondom de woning. Laat in de avond licht branden *spreek geen voicemail/antwoordapparaat in dat je langere tijd van huis weg bent *zet waardevolle spullen niet in het zicht
 • zorg dat de heg/struiken om uw tuin niet te lang zijn. Een inbreker is onzichtbaar op het moment dat hij de heg voorbij is en kan rustig zijn werk doen
 • laat regelmatig de brievenbus legen. Een volle brievenbus trekt inbrekers aan, omdat dat een signaal is dat u langere tijd van huis weg bent.

Alarminstallatie

Verder kan er natuurlijk gedacht worden aan het instaleren van een alarminstallatie in huis. Het principe is veelal hetzelfde. Als er deuren of ramen worden geopend en het alarm is middels een code ingeschakeld, gaat het alarm af. Deze moet je vervolgens met een code ook weer uitzetten. Natuurlijk heeft de inbreker deze code niet. De meeste alarmsystemen zijn aangesloten op een particuliere alarm centrale( PAC). De centrale kan vervolgens de persoon met wie dit is afgesproken alarmeren. Ter plaatste wordt het pand ook bezocht. Het is natuurlijk belangrijk dat er een zo kort mogelijke tijd tussen alarm en alarmopvolging zit. Dan is de kans het grootst dat de inbreker gepakt kan worden.
Er bestaat ook een zogenaamd stil alarm. Dit bekent dat er op de plaats zelf niks wordt gehoord, maar er wel een bericht binnenkomt bij de meldkamer. Tegenwoordig geven veel verzekeringsmaatschappijen een korting op de premie wanneer je een goedgekeurde alarminstallatie geplaatst hebt. Hierdoor wordt het voor mensen meer aantrekkelijk gemaakt om de toch vaak dure alarminstallaties aan te schaffen.

13:16 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: beveiliging, alarminstallatie |  Facebook |

01-11-11

Afslanken met atkins dieet

Hallo allemaal,

hier wil ik graag mijn ervaringen met het atkins dieet met jullie delen. ik ben vorige week begonnen met het dieet. Wie heeft goedeervaringen met Atkins dieet? Helpt Atkins echt bij het afvallen?

Laat aub een berichtje achter. Dat motiveert mij weer om te blijven schrijven over mijn dieet.

Meer succvolle dieten

Mijn zus is zeer positief over de ibio hcg kuur. Ook ervaringen met ibio chg kuur kan je kwijt als reactie!

11:35 Gepost door Jan Modaal in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-08-11

Goed slapen onder een Texeler dekbed

Kent u een Texeler dekbed? Hieronder leest u de voordelen van een echte Texeler dekbedden

De ervaring leert dat u voor lekker en comfortabel slapen heel goed een Nederlands product kunt gebruiken, het zuivere Texelse schapenwol. Wol is van nature goed isolerend en houdt de dieren in extreme kou goed warm. Daarom is schapenwol bij uitstek een ideaal product om uw dekens mee te vullen. Texelse wol heeft tevens nog het voordeel dat het continu aan de zilte lucht is blootgesteld. Daarmee is de wol zeer “veer” krachtig en van hoge kwaliteit. De wollen Texeler dekbed gaat jaren mee en geeft u gegarandeerd een comfortabele nachtrust het gehele jaar door. Wij willen dat u een goede nachtrust heeft, waarbij u comfortabel en lekker slaapt. Wilt u ons advies hierover inwinnen, neem dan contact op via www.slaaptrends.nl.

Temperatuur en comfort

Elk Texeler dekbed komt in verschillende diktes en formaten voor. Daarmee kunt u verzekerd zijn dat wij uw warmte profile kunnen garanderen. Daarbij is het eveneens afhankelijk van wat de zwaarte klasse moet zijn dat goed bij u past. Wij hebben het in voorraad! Onze expertise is vooruitstrevend aangezien wij gedurende lange tijd positieve ervaringen hebben met het Texelse dekbed. Het Texeler dekbed biedt door het gehele jaar voldoende comfort en warmte. U kunt daartoe onze tweedelige vier seizoenen dekbed optimaal gebruiken. Dit dekbed maakt gebruik van de optimale zuivere scheerwol afkomstig van Texel en de combinatie van verschillende diktes waarmee het vier seizoenen dekbed het gehele jaar te gebruiken valt.

Goede nachtrust


Onze producten die wij aanbieden verzekeren een goede comfortabele nachtrust. Onze kennis en knowhow maakt ons de vooruitstrevende bed en dekbed leverancier van Nederland. Zondermeer vinden wij het belangrijk dat wij natuur producten van eigen bodem aanbieden, zodat u weet dat u zondermeer lekker kunt slapen bij het gebruik van het Texeler dekbed. Bovendien weet u dat onze dieren vriendelijk worden behandeld en de dieren worden als het ware bio geteeld. De dieren worden verwend zodat u gerust kunt genieten van een top product! Ons beleid is erop gestoeld dat de dieren goed worden behandeld, zodat goede wolkwaliteit kan worden geoogst. Daarmee is de kwaliteit van de Texelse wol uitmuntend en kunt u genieten van alle positieve voordelen van deze Texelse wol. Onze dekbedden met Texelse wol geven gegarandeerd relaxedheid, warmte en het is een lichaam omvattende warme deken. Naast het Texeler dekbed kunt u tevens genieten van de Texeler wol gevulde kussens, futons en onderdekens gemaakt van de Texeler wol.

Texeler dekbed als vier seizoenen dekbed

De Texeler wol is uitermate geschikt om te gebruiken in tweedelige dekbedden waarmee u het gehele jaar doorkomt. De Texeler wol is zeer geschikt daarvoor, omdat de wol compact is en goed isolerend. De samen voegbare dekens bieden tijdens de wintermaanden comfortabele knusse warmte waarmee u heerlijk kunt slapen. Tijdens het voor- en najaar gebruikt u echter de ene enkele dikke deken en in de zomer de andere dunnere deken. Met dit principe komt u het gehele jaar comfortabel en warm door. Onze specialisten kunnen u hierbij alle ins-and-outs vertellen, de nieuwste ontwikkelingen vertellen en uitleggen op welke manier u uw slaap genot kunt optimaliseren door de juiste materialen te combineren en wat u kunt doen om het slaap klimaat te optimaliseren.

Texeler dekbed advies

Om er verzekerd van te zijn dat u het passende product hebt om het gehele jaar lekker te slapen, kunt u bij ons terecht. Ons gespecialiseerde team in dekbed advies kunt u altijd bereiken omtrent passende informatie en nuttige adviezen omtrent de laatste slaap trends. Wij weten raad en kunnen u altijd verder helpen. Heeft u dus vragen dan kunt u ons per ommegaande benaderen. Wij staan voor u klaar!

11:44 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: texeler dekbed, texeler dekbedden |  Facebook |

23-03-11

Partneralimentatie

Soms vraag ik mij af waarom ik partneralimentatie betaal. Hebt u dat ook wel eens?

Uiteraard weet ik dat enkele jaren geleden afspraken zijn gemaakt over de te betalen partneralimentatie. Destijds verdiende ik een hoger inkomen dan mijn partner. Ondertussen heeft zij En een nieuwe baan En een nieuwe vriend.

De nieuwe baan geeft slechts een iets hoger salaris. Die nieuwe vriend is chirurg en verdient erg veel geld per jaar. Nu hoor ik dat ze graag willen samen wonen. Helaas zegt mijn vrouw dat ze niet gaat samenwonen, omdat ik dan geen partneralimentatie meer hoef te betalen. Samen verdienen zij namelijk erg veel geld. Zucht.

Kan ik dat juridisch aanvechten? Ik woon in Utrecht.
Heb ik een jurist nodig? Of een advocaat in Utrecht? Welke advocaat Utrecht kan mij daarmee helpen?

 

14:51 Gepost door Jan Modaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-11

Bergstein laarsjes kopen

Nu ik met pensioen ben, heb ik meer tijd voor mijn kleinkinderen. Recentelijk ging ik met mijn dochter opzoek naar leuke kinderlaarzen.  Ik heb gekozen voor bergstein laarzen. Waarom? Dat lees je hieronder!

Online kinder kleding: bergstein laarsjes

Bergstein is een merk wat vele verschillende soorten kinderlaarzen verkoopt. De laarzen zien er stoer uit en sterk. Laarzen die wel tegen een stootje kunnen dus.

De meeste laarzen hebben een mooie stoere ronde neus en de onderkant en neus hebben meestal een andere kleur dan de rest van de laars.

Om de laarzen er leuk uit te laten zien, zijn de laarzen in allerlei leuke en felle kleuren te bestellen. Niet alleen heel erg leuk en hip, maar op deze manier kun je ook nog eens gemakkelijk je kind in een menigte of in een bebosd gebied vinden!

Bergstein laarzen, zowel voor jongens als meisjes

Bergstein kinderlaarzen zijn laarzen die voor elk kind geschikt zijn. Zowel voor de jongere als de wat oudere kinderen en voor jongens tot meiden. Voor meisjes zijn er bijvoorbeeld ook speciaal laarsjes gemaakt, waarbij er aan de bovenkant van de laarsjes wol boven uit komt.

Bergstein laarzen, laarzen die overal tegen kunnen

Bergstein laarsjes zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens van hele goede kwaliteit. Met bergstein laarsjes zal je kind geen last krijgen van natte voeten als ze in de blubber lopen te spelen. Bovendien gaan de lang mee, dus na 2 keer spelen zijn ze niet al versleten of is de leuke kleur er af gelopen.

Online kopen Bergstein laarsjes

Wat is er nu makkelijker dan de laarzen voor je kinderen online te bestellen? Geen gedoe met 3 kleine kinderen die je mee moet zeulen naar een kledingwinkel. Nee, in plaats daarvan kun je nu lekker rustig vanuit je stoel met de laptop op schoot, laarzen voor al je kinderen bestellen. Gemakkelijk en ook nog eens snel bezorgd. Bestel je vandaag, dan worden de laarzen bijna altijd binnen 2 werkdagen bezorgd.

Andere merken kinderkleding

Andere leuke merken zijn: